Page 1 of 1

Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 14 May 2016 14:33
by BingandNelsonFan
Hi! I hope this is the correct place to put this. :)

For the last several days, at least, none of the reply notifications or PM notifications seem to be sent to my e-mail address. I've checked my account info, and the address is correct in there. I do know that at least one other member is having this same problem. Is this something that I can fix in my profile details?

Thanks!
Sarah

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 15 May 2016 04:19
by Will Mathieson
Hello Sarah, and yes since I have subscribed to my post regarding Whitmore.

I do not get emails saying that there are replies to it.

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 15 May 2016 21:20
by Mark
We are having the same issue on our sister-forum. As such, I suspect its a bug in the software.

Bear with me, as there is an update that I need to do, which may hopefully fix the issue.

Mark

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 16 May 2016 21:39
by BingandNelsonFan
Mark wrote:We are having the same issue on our sister-forum. As such, I suspect its a bug in the software.

Bear with me, as there is an update that I need to do, which may hopefully fix the issue.

Mark



Hi, Mark!

Thanks so much for the answer. Absolutely no problem, as I am just trying to be extra careful to check back myself. I just wanted to post this on here, in case no one else had reported the same problem. :) You do a great job, and I just LOVE this forum!

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 17 May 2016 09:46
by Mark
Glad you love the forum :) I will try and do the upgrade later this week, so fingers crossed!

Mark

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 24 Aug 2016 16:32
by BingandNelsonFan
Hello, again!

I just wanted to update this thread, because the problem had seemed to be fixed for quite a while. Just recently, though, I am having the same trouble of not receiving any notifications at all for replies to posts. Is anyone else noticing this, or is it something in my account. I think that I've verified everything.

In the last week, I've been posting on this thread in the Royal Navy board:
http://www.victorianwars.com/viewtopic.php?f=28&t=11427&p=59127#p59127
Not one notification has been working, though. The first one was my fault, because I forgot to tell it to send the notifications, but nothing has come through since.

Thanks!
Sarah

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 27 Aug 2016 00:36
by Stuart_Bates
I am also experiencing the same problem.

Stuart

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 05 Oct 2016 12:36
by Frogsmile
I have ostensibly received a message regarding a previous post concerning 'Theodore Rowland' and have been notified by a Mark Simner email, but when I opened VWF to look for the message, there is no trace of it.

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 05 Oct 2016 13:20
by BingandNelsonFan
Just as a follow up, I got my first notification in months (a notification of Frogsmile's post on this thread). However, the Napoleonic Wars forum doesn't seem to have this problem, as I'm getting notifications fine over there. :)

Sarah

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 05 Oct 2016 23:11
by Stuart_Bates
Ditto to Sarah's post.

Stuart

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 11 Oct 2016 13:31
by BingandNelsonFan
Yet one more follow up!

It seems that as of this past weekend (Octber 8th or 9th), the topic reply notification e-mails are working! Great job!

Sarah

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 04 Jul 2017 15:28
by fireman
Hi,

I am also having a problem I receive no notifications about threads I am subscribed too. Any help for this?

Thanks!

Re: Reply and Message Notifications Not Working?

PostPosted: 29 Aug 2017 22:02
by BingandNelsonFan
This seems to be an ongoing problem. Occasionally, the notifications come through, but I would say they generally don't make it. Two other forums that I'm on, using the same or similar platforms, have the same problem.